Albanian English Italian

goals

Ne jemi ketu per te ofruar me te miren

Qellimi yne eshte ofrimi i produkteve qe permbushin kriteret e cilesise europiane dhe zgjerimi ne vazhdim i games se tyre.

VaanMED distribution i vjen ne ndihme ne pune e tyre te perditshme klinike, me ane te produkteve te saj mjekeve te pergjithshem dhe mjekeve specialist si: dermatolog, gjinekolog, gastroeneterolog, pediater, neonatolog, neurolog etj

Misioni yne eshte te jemi sa me prane zgjidhjes me te mire, me te shpejte dhe me te arsyeshme per te permbushur nevojat e klientit. Vlerat tona permblidhen ne ofrimi e nje sherbimi te kualifikuar me ane te kombinimit perfekt produkt - staf.

CO2

CO2

LAZER PËR ELEMINIMIN E SHËNJAVE / RINI NË LËKURËN TUAJ/CO2 SMARTXIDE PUNTA
Gjatësia e valës: 10,600nm
SmartXide Punto, niveli i ri i konfigurimit të lazerit CO2, veçanërisht e dizenjuar për Mjekësine Estetike dhe Kirurgjine Dermatologjike. Rekomanduar për terapine DOT, lifting periokular...
Image

ONDA

Onda - sistemi i konturimit të trupit: redukton celulitin dhe depozitat e dhjamit. DEKA
Onda është sistemi i vetëm që përdor Coolwaves, mikrovale speciale që në mënyrë selektive targetojnë qelizat dhjamore për të reduktuar depozitat e dhjamit në mënyrë të sigurt, efektive dhe joinvazive.
Image

ALEKSANDRIT

Motus AX dhe Teknologjia Moveo
Laseri për depilim: me Revolucionin real. Një sistem i vetëm kompakt që kombinon laserin Aleksandrit 755mm me sigurinë dhe komfortin.

Perfaqesite Tona

Ne perzgjedhim partneret tane, duke u bazuar ne cilesine e produkteve qe ata ofrojne dhe i sjellim ato me garanci te plote tek ju.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5

Ke deshire te bashkohesh me grupin tone te punes?

Dergoni nje email ne info@vaanmed.com dhe ne do tju kontaktojme per nje interviste pune.

Press enter to search