Albanian English Italian
Rreth Nesh

Rreth Nesh

VaanMED distribution eshte nje kompani farmaceutike qe operon ne tregun farmaceutik shqiptar qe prej 4 vjetesh me zyrat qendrore ne Tirane dhe dege ne Fushe Kruje.

VaanMED distribution realizon marketingun dhe distribucionin e produkteve farmaceutike te kompanive italiane : Delifab, Morgan, Braderm dhe Sterilfarma. Se fundmi ka zgjeruar aktivitetin e saj dhe ne fushen e distribucionit te aparaturave mjekesore dhe estetike te lazerave fale bashkepunimit me kompanine multinacionale DEKA.

VaanMED distribution i vjen ne ndihme ne pune e tyre te perditshme klinike, me ane te produkteve te saj mjekeve te pergjithshem dhe mjekeve specialist si: dermatolog, gjinekolog, gastroeneterolog, pediater, neonatolog, neurolog etj.

Aktualisht kompania e ka te shtrire aktivitetin e saj ne te gjithe Shqiperine me ane te stafit teper te kualifikuar dhe te specializuar.

Qellimi yne eshte ofrimi i produkteve qe permbushin kriteret e cilesise europiane dhe zgjerimi ne vazhdim i games se tyre.

Misioni yne eshte te jemi sa me prane zgjidhjes me te mire, me te shpejte dhe me te arsyeshme per te permbushur nevojat e klientit.

Vlerat tona permblidhen ne ofrimi e nje sherbimi te kualifikuar me ane te kombinimit perfekt produkt- staf.


Press enter to search