Albanian English Italian

Event Lançimi nga Kompania Italiane TAUMED

Event Lançimi nga Kompania Italiane TAUMED

Regjistohuni FALAS për të marrë pjesë në eventin e organizuar nga kompania ndërkombëtare TAUMED. 
 
Data:  30 Qershor - 1 Korrik
Pjesëmarrja në 2 orare: Ora 10:00 dhe ora 16:00 ( mund të përzgjidhni orarin më të përshtatshëm për ju )
 
Pas lançimit të suksesshëm të Karisma, produktit më inovativ në fushën e mjekësisë estetike, Taumed fton të gjithë profesionistët e fushës të njihen nga afër me produktin Karisma përmes një eventi të dedikuar.
 
Një trajnim i vlefshëm profesional mbi biostimulimin dhe inovacionin me pjesëmarrjen e Dr. De Pasqule dhe realizimin e praktikës me raste reale në ditën e eventit. 
 
Eventi do të përfshijë njohjen edhe me dy paisje të tjera inovative: Plexer dhe Carbomed. 
 
Një event për të mos u humbur! 

Kontakt: 
📞069 609 5225
📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa: Libri Universitar, përballë Big Bite

Press enter to search