Informacion: +355696095225

Paralel me Risitë dhe Inovacionin!

Vaanmed

Event: Lançimi i kompanisë Deka në Shqipëri

Event maratonë tre ditor për lançimin e kompanisë DEKA Laser në Shqipëri nga Vaanmed shpk.

Pjesemarje masive e profesionistëve të fushës së mjekësisë, estetikës, dermatologjisë dhe gjinekologjise. Përveç promovimit të kompanisë pati promovim të detajuar të një sërë pajisjesh si Motus AX, ONDA plus , Schwarzy, Red touch, Smart Xide Mona Lisa touch teorikisht dhe me raste konkrete.

3 Comments

  • Michelle Hudson