Paralel me Inovacionin dhe Risitë

UncategorizedEvent: Lançimi i kompanisë Deka në Shqipëri

Event: Lançimi i kompanisë Deka në Shqipëri

Në 24-26 Shtator 2021 u organizua eventi maratonë tre ditor për lancimin e kompanisë DEKA laser në Shqipëri nga Vaanmed shpk. Pjesëmarje masive e profesionistëve të fushës së mjekësisë, estetikës, dermatologjisë dhe gjinekologjisë. Përveç promovimit të kompanisë pati promovim të detajuar teorikisht dhe me raste konkrete të një sërë pajisjesh si:

  • Motus AX,
  • ONDA plus ,
  • Schwarzy,
  • Red touch,
  • Smart Xide Mona Lisa touch
Ler nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

top
X