Informacion: +355696095225

Paralel me Risitë dhe Inovacionin!

Vaanmed

Event: Taumed

Vaanmed në bashkëpunim me kompaninë prodhuese TAUMED, realizuan lançimin zyrtar të produktit KARISMA edhe për Shqiperinë, me VAANMED si përfaqesuesin zyrtar të autorizuar.

Shume profesionistë të fushës, mjekë dhe estetistë në Shqipëri janë njohur dhe trajnuar për përdorimin e këtij produkti inovativ si dhe dy pajisjeve të tjera për të cilat VAANMED është distributor: Handy dhe Carbomed CO2.

      

3 Comments

  • Michelle Hudson