Informacion: +355696095225

Paralel me Risitë dhe Inovacionin!

Vaanmed

Event: Lançimi “Bi-One” Life Touch Therapy nga Biodermogenesi

“Bi-One” Life Touch Therapy nga Biodermogenesi pajisja më e re për konturimin e trupit dhe largimin e strijave tashmë vjen edhe në Shqipëri nga Vaanmed Distribution.

🗓️Një event me pjesëmarrës profesionistë të fushës dhe të interesuar për këtë pajisje e cila vjen për herë të parë në Shqipëri: “Bi-One” Life Touch Therapy nga Biodermogenesi është metoda më efektive për celulitin, tonin e lëkurës dhe strijat në të njëjtën seancë!

🖋️Në kujdesin e ekspertit përaqësues të Biodermogenesi, Sig. Maurizio Busoni, pjesëmarrësit u prezantuan me të përfitimet, fushat e aplikimit dhe shumë informacione të tjera mbi përdorimin e pajisjes nga ana teorike.

3 Comments

  • Michelle Hudson