Paralel me Inovacionin dhe Risitë

About Us

Kush jemi? VaanMED realizon marketingun dhe distribucionin e pajisjeve mjekësore dhe estetike të laserëve falë bashkëpunimit me kompanitë Taumed, DEKA, Led SPA, AD Swiss med, Biotec Italia dhe Shen B.

VLERAT: Vlerat tona përmblidhen në ofrimin e një shërbimi të kualifikuar nëpërmjet kombinimit të përsosur produkt-staf.

Misioni: Misioni ynë është të jemi sa më afër zgjidhjes më të mirë, më të shpejtë dhe më të arsyeshme për të përmbushur nevojat e klientit

Vizioni: Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte që plotësojnë kriteret evropiane të cilësisë dhe të zgjerojmë vazhdimisht gamën e tyre

CEO – D. Shamo  

Kompanitë Partnere 

| DEKA | SHENB   | LED SPA | TAUMED | BIOTEC ITALIA | AD SWISS MED |

Orari

Komuna e Parisit, Tiranë

E Hënë - E Premte8:00 - 17:00

E Shtunë8:00 - 17:00

E DjelëMbyllur

top
X