BI-ONE

BI-ONE

Shkenca kthehet në bukuri!

Trajtimi i ri revolucionar për rigjenerimin e lëkurës: LifeTouchTherapy

Bi-one® LifeTouchTherapy është një pajisje jo-invazive për rigjenerimin e lëkurës dhe funksionon falë një sinergjie të bazuar në fushat elektromagnetike të kombinuara me elektrostimulim dhe vakum. 

Bi-one® LifeTouchTherapy mbrohet nga patenta ndërkombëtare. Pajisja Bi-one® LifeTouchTherapy ofron një trajtim efektiv dhe të sigurtë për:

– Strijat 

– Plagët. 

Falë mungesës së efekteve anësore dhe kohës së pushimit, një numër i madh pacientësh mund t’i nënshtrohen këtij trajtimi pavarësisht sezonit dhe fototipit të lëkurës.

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram