Paralel me Inovacionin dhe Risitë

Blog Masonry

Vaanmed në bashkëpunim me kompaninë prodhuese TAUMED, realizuan lançimin zyrtar të produktit KARISMA edhe për Shqiperinë, me VAANMED si përfaqësuesin zyrtar të autorizuar. Shumë profesionistë të fushës, mjekë dhe estetistë në Shqipëri janë njohur dhe trajnuar për përdorimin e këtij produkti inovativ si dhe dy pajisjeve të tjera për të cilat VAANMED është distributor: Handy […]

Në 24-26 Shtator 2021 u organizua eventi maratonë tre ditor për lancimin e kompanisë DEKA laser në Shqipëri nga Vaanmed shpk. Pjesëmarje masive e profesionistëve të fushës së mjekësisë, estetikës, dermatologjisë dhe gjinekologjisë. Përveç promovimit të kompanisë pati promovim të detajuar teorikisht dhe me raste konkrete të një sërë pajisjesh si: Motus AX, ONDA plus […]

top
X