CARBOMED CO2

CARBOMED CO2

Karboksiterapia
Është një terapi mjekësore që shfrytëzon përdorimin e dioksidit të karbonit (CO2) për qëllime terapeutike. Ai vepron drejtpërdrejt në mikroqarkullim dhe mund të përdoret në trajtimin e gjendjeve të tilla si: celuliti, pamjatiueshmëria ulçera kronike venoze, limfedemë, ulçera distrofike vaskulare arteriale dhe venoze, plakja e lëkurës, alopecia, psoriasis, reumartropatia kronike e ne te gjitha ato patologji që prekin në përgjithësi sistemin venoz-limfatik. Ajo administrohet në mënyrë subkutane përmes mikro injeksioneve me një gjilpërë shumë të vogël. Trajtimi, nëse kryhet me CO2 e Carbomedit është pa dhimbje falë një sistemi paranxehjeje dhe kontrollit të sasisë së gazit të furnizuar.

Produkte

top