CFU ELIFE

CFU ELIFE

Procedurë estetike jokirurgjikale me rezultate klinike të jashtëzakonshme. Risi teknologjike, e aftë për të vepruar në thellësinë që më parë arrihej vetëm me kirurgji.

Indikacionet e trajtimit:

– MJEKËSOR

•Trajtimi i hiperhidrozës 

– JO MJEKËSORE

Tërheqje dhe përtëritje të lëkurës. 

Efekti lifting joinvaziv i fytyrës dhe qafës. 

Lëkura joelastike e qafës dhe e dekoltesë. 

Reduktimi i rrudhave periokulare, maksilare dhe nasolabiale. 

Trajtimi i grumbullimit të dhjamit të lokalizuar. 

Trajtimi i shenjave të akneve.

 

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram