CRYOLIPOSCULPT

CRYOLIPOSCULPT

Një procedurë e re e krioliposkulpt që riformon siluetën!

Kombinimi i Shpejtësisë, Sigurisë dhe Performancës.

Cryoliposculpt përfshin Teknologjinë Fit4® që lejon trajtimin e deri 4 zonave njëkohësisht, duke reduktuar numrin e procedurave të kërkuara.

Indikacionet e trajtimit.

– MJEKËSOR
• Pannikulopati fibrosklerotike edematoze (Celuliti).


– JO MJEKËSOR
• Ijet
• Flanket
• Pjesa e pasme e kofshës ( intern dhe extern)
• Gusha

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram