HANDY

HANDY

Ekselenca e plazmës

Lidhja perfekte midis teknologjisë dhe mikrokirurgjisë 

Teknologjik, ergonomik, preciz, kompakt, dhe efikas, janë këto mbiemrat që pershkruajnë HANDY.

INDIKACIONET 

• BLEFAROPLASTIKA PALPEBRALE 

• RRUDHAT SIPERFAQESOE 

• LENTIGO 

• AKNE DHE CIRKATRICET E AKNEVE 

• KSANTELAZMA 

• ANGIONA SENILIS 

 ANGIOKERATOMA 

• NEVUS KAPILARIS 

• KERATOZA AKTINIKE 

• KERATOZE SENILIS 

• KERATOAKANTOMA 

• KERATOZIS SEBOROIKE 

• TELEANGIEKTAZIA 

• NEVUS ARANEUA 

• VERUKE 

• MOLOSCUM CONTAGIOSUM

Produkte

top