Albanian English Italian

SFIDA TE REJA NE TRAJTIMIN ALTERNATIV

Konference Shkencore

Konferenca eshte e vlefshme per mjeket Pediater, Mjeket te pergjithshem, ORL dhe Neurolog.
Konferenca do te realizohet ne daten 7 Mars prane Xheko Imperial.
Regjistrimet fillojne ne oren 8:30.
Ju mirepresim


Press enter to search