Albanian English Italian

SI MUND TA FORCOJME SISTEMIN TONE VETJAK IMUNITAR?

Pervec ushqimit te pasur ne fruta, perime dhe proteina, ja cilet do ishin disa nga suplementet dhe ingredientet me te rendesishem:
- Vit D
- Zinku
- Pijet e nxehta qe krijojne nje mjedis te papershtatshem shumezimi per virusin
- Quercentin ( ndodhet te qepet). Rriska qepesh te lena ne mjedise te hapura mund te mbledhin edhe viruset nga ajri, vecanerisht kur nje koleg/ familjar aty prane eshte I semure ( por sigurisht keto qepe kurrsesi nuk duhen konsumuar më si ushqim, sepse jane kontaminuar!Kujdes me qepet e hapura qe perdoren ne fast-food dhe restorante)
- Cucurmin, tumeric, shafran ( ereza speciale me veti antioksidante dhe antivirale)
Eshte shume interesante te thuhet si e dhene shkencore se qeliza limfocitare qe merret me mbrojtjen tone anti-virale eshte e njejta qelize qe merret edhe me mbrojtjen anti-tumorale... ndaj perfitimi yne me keto ingrediente te mesiperm si ushqime/ dhe suplemente eshte I dyfishte!


Press enter to search