Albanian English Italian
Micobat detergente 200ml

Micobat detergente 200ml

Forma farmaceutike : Likid

Formati: Flakon 200 ml

Perberja: Ciclopiroxolamina, Climbazolo, Klorexidine diglukonat, Acid udecilenik

Menyra e veprimit: Veprim zbutes, Hidratues, Mban tonusin e lekures, Veprim antibakteriale dhe antimykotike, Fungistatik, Antiseptik

Indikacionet: Infeksionet bakteriale dhe Infeksionet virale te mukozave anogenitale

Perdorimi: Rekomandohet të përdorni çdo ditë të holluar në ujë ose direkt në pëllëmbën e dorës dhe shpelani zonen me kujdes


Press enter to search