Albanian English Italian
Braderm Crema Intima 50 ml

Braderm Crema Intima 50 ml

Forma farmaceutike : Krem

Formati: Tub 50 ml

Perberja: Acid hialuronik, Aloe vera, Betaglukan, Kolagjen, Kloreksidine Diglukonat, Vit E, Bisabolol, Pantenol

Menyra e veprimit: Krijon nje shtrese mbrojtese qe favorizon cirkatrizimin dhe eleminon skuqjen, irritimin dhe abrazionin. Hidratues, zbutes, Veprim antiinflamator, Rrit tonusin e lekures, Efekt antiseptic

Indikacionet: Hidratim vaginal ne rastin e thatesires akute dhe kronike.  Ne rastet e kruarjeve dhe skuqjeve te lekures. Pas laser terapise,  Kimioterapise, diatermokoagulimit

Perdorimi: Aplikoni ne zonat intime 2 here ne dite    


Press enter to search