Albanian English Italian
Braderm Otal plus 30 ml

Braderm Otal plus 30 ml

Forma farmaceutike : Likid

Formati: Flakon 30 ml

Perberja: Acid boric, Glicerine, Aloe, Kamomil

Menyra e veprimit: Efikas ndaj infeksioneve te shkaktuara nga mikroorganizmat albikans dhe aspergillus, Lageshton membranen dhe lejon largimin e dyllit, veprim antinflamator, zbutes, riepitelizim, miorelaksant, antiprurit

Indikacionet: Otit akut, Otit kronik, Egzeme e kanalit te jashtem te degjimit, Tapa dylli

Perdorimi: Femije mbi 3 vj: 3-4 pika dy here ne dite per nje jave

                  Adult: 3-4 pika tre here ne dite per nje jave    


Press enter to search