Albanian English Italian
SmartXide Punto

SmartXide Punto

Niveli i ri i konfigurimit te lazerit CO2

Projektuar posaçërisht për Mjekësinë Estetike dhe Kirurgjinë dermatologjike.


ME E MIRA PER:
• Rregullimin fraksional të lëkurës (Terapia DOT)
• Shenjat e akneve
• Njollat e shkaktuara nga dielli dhe mosha
• Kirurgjinë e lëkurës


BURIMET:
• Lazeri CO2


PIKAT E FORTA:
• Formë e Personalizuar e Pulsit falë teknologjisë PSD®
• Mundësi për vendosjen e të gjithë parametrave (fuqia elektrike, koha e qëndrimit, modaliteti i pulsit dhe skanimit)
• Besueshmëri maksimale me dëm minimal termik dhe kohë rekord rikuperimi.
• Kosto e Reduktuar e Mirëmbajtjes.


Press enter to search