Albanian English Italian
Synchro VASQ

Synchro VASQ

Shkenca në dispozicionin tuaj.
Sinergji perfekte e Lazerit Dye për trajtimin dermatologjik dhe vaskular.


ME E MIRA PER:
• PWS
• Lezionet Vaskulare
• Njollat e Pigmentuara
• Shenjat & Tërheqjen e lëkurës


BURIMET:
• Dye Laser 595 nm
• Drita Dye me Right Light™


PIKAT E FORTA:
• Një risi unike e vërtetë në botën e ngjyrosur me lazer: garanton njëkohësisht saktësi dhe mbrojtje të strukturave dermale që rrethojnë lezionin.
• Një qasje terapeutike e shpejtë dhe e saktë falë gamës së gjerë të pajisjeve, niveleve të larta të energjisë dhe bazës së të dhënave të protokollit.
• Llamba RightLightTM adreson të gjitha lezionet vaskulare sipërfaqësore pa purpura


Press enter to search