Albanian English Italian
Synchro QS4

Synchro QS4

Rezultate dhe Siguri maksimale në trajtimin e tatuazheve shumëngjyrëshe dhe lezioneve të pigmentuara.
Lazeri Q-Switched për trajtimin e efektshëm të cfarëdolloj tatuazhi, ngjyre dhe thellësie pa dëmtuar indet përreth.


ME E MIRA PER:
• Heqjn e tatuazheve shumëngjyrëshe
• Lezionet Beninje të Pigmentuara


BURIMET:
• Nd:YAG QS - 1064nm
• Nd:YAG KTP QS -532 nm
• Nd:YAG Dye QS - 585nm
• Nd:YAG Dye QS - 650nm


PIKAT E DOBTA:
• Efektshmëri dhe siguri totale. Çdo lloj tatuazhi, ngjyre trajtohet në mënyre efektive
• Synchro QS4, minimizon rrezikun e lënies së shenjave duke siguruar energjinë e duhur në mënyrë të kontrolluar dhe uniforme.


Press enter to search