Albanian English Italian
Minisilk FT

Minisilk FT

Pulsi i Duhur Për Çdo Qendër
Mjeksore-Estetike. Performance e Lartë.
Teknologjia e sigurt dhe shpenzimet modeste e bëjnë Minisilk FT instrumentin Ideal për pëmbushjen e nevojave të pacientve, duke filluar që nga heqja e qimeve e deri tek
ripërtëritja e lëkurës.


ME E MIRA PER:
• Heqjen e qimeve
• Fotorigjenerimin Vaskular dhe Pigmentar


BURIMET:
• Drite Pulsi FT


PIKAT E FORTA:
• Trajtime me intensitet më të madh pa dëme termike falë pulsit të fraksionuar
• 5 filtra të këmbyeshëm me spektër të ndryshëm emetimi në 2 madhësi të ndryshme të rrezes për të rregulluar emetimin bazuar në nevojat e pacientit
• Nivele të rregullueshme për sistemin e integruar të ftohjes së lëkurës
• Teknologji kompakte dhe e lehte.
• Matës i inkorporuar i energjisë.


Press enter to search