Albanian English Italian
Excilite μ

Excilite μ

Aksion Progresiv për Luftimin e Vitiligos dhe Psoriazis:
Pa medikamente, Pa dhimbje dhe i Shpejtë.
Excilite μ ofron zgjidhjen ideale per kthimin e mireqenies ne vetem disa seanca.


ME E MIRA PER:
• Psoriazis
• Vitiligo
• Dermatit atopik
• Alopeci Areata
• Mycosis Fungoides


BURIMET:
• MEL@308 nm (Monochromatic Excimer Light)


PIKAT E FORTA:
• Excilite μ nderthur avantazhet e fototerapise tradicionale me dritat UV (sic jane NB UVB apo PUVA) dhe fototerapine me lazer eximer.
• Excilite μ mbron lëkurën e shëndetshme falë filtrave të saj të veçantë, minimizon efektet anësore si eritema dhe djegiet, nuk kërkon përdorimin e ilaçeve, procesi i ri-pigmentimit është më i shpejtë dhe efektiv në të gjitha zonat.


Press enter to search