Albanian English Italian
Onda

Onda

Revolucioni i Coolwaves®

Mikrovalë inteligjente dhe të përmirsuara që shkëlqejnë në të gjitha aplikimet e konturimit të trupit.

ME E MIRA PER:

• Dhjamin e Lokalizuar

• Celulitin

• Tonifikimin e lëkurës

 

BURIMET:

• Mikrovalë - Coolwaves®

 

PIKAT E FORTA:

• Rehati dhe mbrojtje e lëkuës me sistemin e integruar për ftohje

• Selektivitet ekstrem për shtresat dhjamore subdermale.

AFTESI E LINDUR

• Mbrojtje nga ngrohja e panevojshme e shtresave dermale dhe epidermale falë pajisjes së vecante për ftohjen e lëkurës.

• Energjia depërton në dhjam duke garantuar efektshmëri dhe siguri maksimale.

• Garanton rehatinë e pacientit si dhe seanca të shpejta trajtimi pa efekte

anësore.


Press enter to search