Albanian English Italian
Luxea

Luxea

Zgjidhja “Të gjitha në një” për mundësi të pafundme.

Një sistem modular qe ofron mundesine e zgjerimit dhe kombinon dritën e puluese, lazerin dhe RF-në për një gamë të gjerë të aplikacioneve estetike dhe dermatologjike.

 

ME E MIRA PER:

• Heqjen e qimeve

• Lezionet Vaskulare

• Kundër Plakjes

• Aknet

• Heqjen e Tatuazheve

 

BURIMET:

• IPL

• Laser: Yd:YAG –Nd:YAPEribium Diode – Qswitched

• RF (tripolar, hexapolar)

 

PIKAT E FORTA:

• Zgjidhje “Të gjitha në një”

• 3 teknologji te ndryshme, 10 pajisje lazeri, > 300 protokolle të disponueshme, mundësi të pafundme.

• Diagnostikim në Distancë

• Intuitive dhe e lehtë për tu përdorur


Press enter to search