Albanian English Italian
Motus AY

Motus AY

Teknologji inovative për heqjen e qimeve
Dhe trajtimin vaskular për të gjitha llojet e lëkurës.
Motus AY ndërthur Alexandrite me burimet e lazerit Nd:YAG duke mundësuar të gjitha aplikimet në Dermatologji

ME E MIRA PER:
• Heqjen e qimeve
• Trajtimet Vaskulare
• Lezionet Beninje të Pigmentuara

BURIMET:
• Alexandrite 755 nm
• Nd:YAG 1064 nm

PIKAT E FORTA:
• Efektive dhe e sigurt për të gjitha llojet e lëkurës
• (I to VI), madje dhe për lëkurën e errët apo heqjen e qimeve të imta dhe bjonde.
• Një gamë e gjerë aplikimesh në një pajisje të vetme.
• E shpejtë dhe pa efekte anësore falë Teknologjisë Moveo
• E thjeshtë për tu përdorur


Press enter to search