Albanian English Italian
Motus AX

Motus AX

Lazer për heqjen e qimeve:
Përjetoni revolucionin e vërtetë.
Ndërthur aftësinë e lazerit
Alexandrite 755 nm duke garantuar siguri dhe rehati të plotë falë
Teknologjisë Moveo.

ME E MIRA PER:
• Heqjen e qimeve
• Lezionet e Pigmentuara


BURIMET:
• Alexandrite 755 nm

PIKAT E FORTA:
• Efektive dhe e sigurt për të gjitha fototipet, madje edhe për lëkurën e errët dhe qimet e imta bjonde.
• Rehati totale, pa dhimbje.
• Sistem ftohjeje, pasazhet e përsëritura me pulse të energjisë së ulët shkaktojnë një ngrohje graduale duke shmangur dhimbjen dhe efektet anësore.
• Shpejtësia e aplikimit (arrin frekuencën e 5Hz) dhe numër i kufizuar i trajtimeve të nevojshme.


Press enter to search