Albanian English Italian
Synchro REPLA:Y

Synchro REPLA:Y

Sistemet më të mira të lazerit në mbarë botën për shpejtësi dhe fuqi elektrike në heqjen e qimeve

Sistemi ofron një gamë të gjerë gjatësi valësh: Alexandrite, Nd: YAG dhe dritëpulsuese.


ME E MIRA PER:
• Heqjen e qimeve
• Teleangiektazine
• Njollat e shkaktuara nga dielli dhe mosha


BURIMET:
• Nd:YAG Puls i Shkurtër -1064nm
• Alexandrite - 755nm
• Nd:YAG Puls i Gjatë-1064nm
• FT Dritë Pulsuese


PIKAT E FORTA:
• Shpejtësia – punon deri në 5Hz
• (lazeri i parë Alex punon deri në 5Hz me Teknologjinë Moveo).
• Fuqia Elektrike- arrin deri në 125 W, 25% më shumë se lazerat e tjera në treg
• Fleksibiliteti - 3 burime drite mund të integrohen: Alex, Nd:YAG dhe Drita Pulsuese.
• Madhësia e rrezes – një numër i madh pajisjesh nga 2.5 deri në 24mm) mund të përshtatet


Press enter to search