Albanian English Italian
SmartXide Touch

SmartXide Touch

Evolucioni i lazerit fraksional të CO2 për ripërtëritje totale.
Lazer i përparuar i CO2 dhe radiofrekuenca me sistemin e ri SmartXide Touch: unik, i gjithanshëm, ergonomik


ME E MIRA PER:
• Rregullimin fraksional te lëkurës (Terapia DOT/RF)
• Shenjat e akneve
• Njollat e shkaktuara nga dielli dhe mosha
• Kirurgjinë e lëkurës
• MonaLisa Touch®
• Transplantin e flokëve me anë të lazerit


BURIMET:
• Lazer CO2
• Radiofrekuencë


PIKAT E FORTA:
• SmartXide Touch sistemi i lazerit CO2 i dizenjuar vecanërisht për MonaLisa Touch®, mjeksinë estetike dhe kirurgjinë Dermatologjike.
• SmartXide Touch I lehtë dhe i transporueshëm ndërthur lazerin fraksional CO2 laser me radiofrekuencën bipolare për të adresuar ceshtje dermatologjike.
• Trajtimet Vulvo vaginale kompletojnë ofertën e trajtimit mjeksor.


Press enter to search