Albanian English Italian
SmartXide2

SmartXide2

Sinergjia e përsosur e lazerit fraksional CO2 dhe RF për aplikacione të shumëfishta.
Evolucioni i lazerit CO2 fillon me sistemin SmartXide2: sistem unik, i gjithanshëm, multidisiplinar.


ME E MIRA PER:
• Rregullim fraksional të lëkurës (Terapia DOT/RF)
• Shenjat e akneve
• Njollat e shkaktuara nga dielli dhe mosha
• Kirurgji e lëkurës
• MonaLisa Touch®
• Kirurgji (ENT & Gjinekologji)
• Stomatologji
• Transplantin e flokëve me anë të lazerit


BURIMET:
• Lazeri CO2
• Radiofrekuencë
• Lazer Diode


PIKAT E FORTA:
• Sistem multidisiplinar, ndërthur lazerin fraksional CO2 me radiofrekuencën bipolare për një përtëritje totale të lëkurës
• Teknologjia PSD lejon saktësi maksimal si ne opsionet fraksionale ashtu dhe kirurgjike duke lejuar si përdoruesit me experience ashtu dhe mjeket fillestarë të mund ta kryejnë me lehtësi procedurën.


Press enter to search