Albanian English Italian
DELIFAB INTIMO

DELIFAB INTIMO

Perberesit Kryesor:

  • Acid laktik
  • Ekstrakt i aloes
  • Vaj i neem
  • Ekstrakt kamomili dhe likuorice

 

Indikimet Terapeutike:

Ne saje te perberjes delikate respekton ekulibrin normal te lekures dhe vepron si: freskues, qetesues, pastrues gjithashtu largon eren e pakendeshme, ne saje te Ph fiziologjik.

 

Menyra e Perdorimit: 

Nje sasi produkti aplikohet ,lahet pjesa e jashtme e zones intime dhe me pas shpelahet mire me uje te bollshem.


Press enter to search