Albanian English Italian
DELIFAB INTEGRA

DELIFAB INTEGRA

Perberesit Kryesor:

 • Serenoa repens
 • Mel (Panicum miliaceum) : favorizon mirëqënien e thonjve dhe të flokëve
 • Caj jeshil :veprim antioksidant, purifikues
 • Cisteina
 • Vitis Vinifera, e pasur me proantocianidina, antioksidante e fuqishme
 • Zink : kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe ndikon në ushqyerjen dhe rritjen e flokëve
 • Biotinë: ndikon në mirëmbajtjen normale të lekurës dhe flokëve,membranat mukoze,ndihmon në metabolizmin  nervor

 

Indikimet Terapeutike:

 • Indikohet ne dobesimin e flokut, alopecise problemeve te lekures.
 • Nuk jepet ne mosha te vogla, ne fazen e pre dhe para pubertitetit
 • Nuk perdoret ne shtatezani

 

Menyra e Aplikimit:

 • Keshillohet pirja e 2 kapsulave ne dite te shoqeruar me shume uje

 


Press enter to search