Albanian English Italian
DELIFAB IMOBRAN

DELIFAB IMOBRAN

Perberesit Kryesor per 1 caps

 • LACIDOPHILUS                     3MLD
 • L.PARACASEI                        2.5 MLD
 • BIFID.LACTIS                       2.5 MLD
 • L.RHAMNOSUS                     1.3 MLD
 • STREPT.THERMOPHILUS        0.7 MLD
 • PIPER NIGRUM                     0.6 mg 

 

Perberesit shtese:

 • Calcium
 • Magnez
 • Acid citric
 • Amidon misri

 

Indikacionet :

 • Imobran eshte probiotik me perberje laktobacilesh qe regullon floren untestinale dhe diarren
 • Perdoret si shoqerues i antibiotikeve si edhe per trajtimin e bronkiteve kronike

Press enter to search