Albanian English Italian
DELIFAB FLOGOFREE

DELIFAB FLOGOFREE

Perberesit Kryesor:

  • N-Acetil Cisteine B
  • Romelina
  • Enzima serratio- peptidase
  • Curcuminia Aesculus hippocastanum

 

Indikimet Terapeutike: 

  • Integrator ushqyes qe ndikon ne rregullimin dhe funksionimin e aparatit kardiovaskular me baze enzimat digjestive dhe acetilcisteine
  • Ndihmon ne pastrimin e aparatit te frymemarjes
  • I rekomanduar per pacientet qe vuajne nga alegjite

 

Menyra e Perdorimit:

Keshillohet 2 deri ne 3 kapsula ne dite 1 ore pas ushqimit.


Press enter to search