Albanian English Italian
DELIFAB ACNO CREMA

DELIFAB ACNO CREMA

Perberesit Kryesor:

  • Benzoil peroksid 4 % : antibacterial , keratolitik , sebostatik
  • Acid mandelik 1% : keratolitik , antibacterial
  • Acid lactobionik 1% : veti hidratuese, keratolitik
  • Retinol i pastër 0,05 % - Retinol Palmitate 0,5 % : keratolitik , përmirëson turn over qelizor
  • Sulfat Zinku 1 % - Acid Undecilenik : sebonormalizues,  antimikotik
  • Acid glicirretik – Fitosfingosine : hidratues , lenitive , anti-inflamator

 

Indikimet Terapeutike:

Trajtim i: Acne Comedonica , Acne papulopustolosa lieve

 

Menyra e Aplikimit:

Aplikim ne darke vetem mbi imperfeksionet, ne lekure te lare dhe te thare.


Press enter to search