Albanian English Italian
DELIFAB A.I CREMA

DELIFAB A.I CREMA

Perberesit Kryesor:

  • Fosfolipide
  • Acide yndyrore esenciale
  • Acide yndyrore esenciale
  • Acid hialuronik
  • Aloe vera
  • Beta glukan
  • Ekstrakt i pishes
  • Glicirrizinat kaliumi

 

Indikimet Terapeutike: 

Lekure shume e thate, e ndjeshme ndaj ndryshimeve atmosferike, agjenteve kimike dhe lekura lehtesisht te irritueshme

 

Menyra e Aplikimit: 

Aplikohet ne fytyre duke e masazhuar lehte nje ose disa here ne dite ne varesi te nevojes se lekures .


Press enter to search