Albanian English Italian
N5 DG

N5 DG

Proteinë e hirrës, e hidrolizuar pjesërisht, përmbajtje e pakët e laktozës, qumësht i fermentuar, β palmitat, GOS, DHA

Ushqim në formë pluhuri për qëllime Mjekësore të Veçanta

INDIKACIONET

në çrregullimet e vogla gastrointestinale, dhimbje barku, distension abdominal dhe / ose kapsllëk.


Press enter to search