Albanian English Italian
N5 AC

N5 AC

Puder ne kuti prej 400 gr

LC-PUFA, GOS, permajtje e reduktuar e laktozes

Qumesht per latant, burimi i vetem i ushqimit nga 0 ne 6 muaj ose pjese e nje ushqyerje te larmishme nga 6 ne 12 muaj

INDIKACIONET

kolika dhe/ose shqetesime gastroinetstinale te vogla


Press enter to search