Albanian English Italian
Sterilmmun

Sterilmmun

Suplement ushqimor

Indikacionet

Çrregullimet e ftohjes

Shtese ushqimore ne rastet e shqetësimeve sezonale

Sterilimmun është një shtesë ushqimore e bazuar në Resveratrol, Propolis, beta-glukan, Vitamina dhe Zink për funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Me Ribloflavin, ajo promovon pakesimin e ndjenjës së lodhjes. Falë aromës së luleshtrydhes, Sterilimmun ka një shije të këndeshme; është pa laktozë, pa gluten dhe pa konservantë dhe mund të administrohet nga mosha 1 vjeç *.

 * lexoni informacionin e veçorive të produktit

 

PERMBAJTJA

 

PERDORIMI

Ne rekomandojmë marrjen sipas nevojës 10 ml në ditë tek fëmijët dhe 20 ml në ditë tek të rriturit, para ose pas ngrënies. Shkundni para se ta përdorni.

Paralajmërime

Mbajeni produktin larg fëmijëve nën 3 vjeç për të shmangur gëlltitje aksidentale. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtesat nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

* Për marrjen e produktit te fëmijët nën 3 vjeç këshillohet të konsultoheni me mjekun.

 Formati

 Shishe 200 ml.


Press enter to search