Albanian English Italian
NaryBaby Kit

NaryBaby Kit

Solution kripe 3% + Sterilfarma Nebulizer – Pajisja Mjekësore

SETI NARY BABY ESHTE NJE PAJISJE  PER NEBULIZIMIN E SOLUCIONIT TE KRIPES 3%.

FORMAT

NaryBaby® Kit përmban: Ampula NaryBaby®: 20 ampula me 5 ml tretësirë ​​kripe hipertonike me acid hialuronik, klorur natriumi dhe bikarbonat natriumi

Nebulizer ergonomik i hundës: 1 ampule 5 ml dhe pajisje nebulizator me shiringe per aplikim ne hundë Luer Lock


Press enter to search