Albanian English Italian
Propoli GO

Propoli GO

Spraj Propolis GO Sterilfarma - Shtesë ushqimore

Propoli GO® është një suplement ushqimor i bazuar në vajin esencial të Propolis, Calendula , Erisimo dhe Peppermint. Propolis, një substancë natyrore e prodhuar nga bletët, ka një histori shumë të lashtë të përdorimit dhe vetitë e tij janë shfrytëzuar nga njeriu për mijëra vjet. Marigold dhe Erisimus, të njohur gjithashtu si bari i këngëtarëve, kontribuojnë në tonin e zërit, duke kryer një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale. Me vaj esencial mente, Propolis GO® kontribuon në funksionimin e mirë të traktit të sipërm respirator. Pipa sprucese ndihmon në shpërndarjen e Propolis GO® direkt në zgavrën orofaringeale. Propoli GO® është pa laktozë, pa gluten, plotësisht pa alkool dhe mund të administrohet nga mosha 1 vjeç *.

* lexoni informacionin e veçorive të produktit

 

PERMBAJTJA

FORMAT

20 ml tretësirë ​​orale me spray.


Press enter to search