Albanian English Italian
Lattoferrina Forte

Lattoferrina Forte

Shtese ushqimore për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar dhe për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ.

Indikacionet

Lactoferrin Forte është një suplement ushqimor në forme pezullie orale, e indikuar për funksionimin e duhur të sistemit imunitar falë kontributit të Lactoferrin, Vitamina D3 dhe Zinkut. Aplikatori praktik dhe i rehatshëm i likidit të Lactoferrin Forte lejon një administrim të shpejtë dhe efektiv të produktit. Me aromë molle dhe kivi, ka një shije të këndshme për të rinjtë dhe të moshuarit.

Përbërësit

 

 

Perdorimi

Ne rekomandojmë marrjen e 5 pufe (të barabarta me 0.650 ml), deri në 3 herë në ditë, direkt në gojë. Shkundni mirë para përdorimit.

Kushtet e ruajtjes

Ruhet në vend të thatë (temperatura ndërmjet 5 ° C dhe 25 ° C).

Paralajmërime

Mbajeni produktin larg fëmijëve nën 3 vjeç për të shmangur gëlltitje aksidentale. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtesat nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Formati

Spray 20 ml


Press enter to search