Albanian English Italian
UNICO DERMO ARGILLA

UNICO DERMO ARGILLA

UNICO Dermo Argilla është një përzierje e pluhurave natyrale, pa puder, e cila thith lagështine trupore, në sajë të pranisë së një colloide të baltes me cilësi të lartë, e njohur që nga kohërat e lashta romake.

Falë edhe pranisë së Undecylenate te Zink, UNICO Dermo Argilla ndihmon në rivendosjen e mjedisit acid të sipërfaqeve të lëkurës, lufton proliferacionet bakteriale dhe fungale dhe ndihmon në parandalimin e skuqjes së lëkurës.

Aplikuar pas banjës, thith lagështine dhe mbron lëkurën delikate të të vegjëlve, duke i dhënë një ndjesi të këndshme freski dhe një aromë delikate në lëkurë.

Qetëson skuqjen dhe acarimet të shkaktuarara nga fërkimi i vazhdueshëm i sipërfaqeve të lagura të trupit (interitrigo, skuqje inguinale, hyperhidrosis palmo-plantar, atopike ).

Eshtë gjithashtu i dobishëm për pacientët inkontinence afatgjatë, sportive dhe të obeze

Pa alergen

Pa konservues

 

Perberesit Kryesor:

  • Niseshte
  • Stearat magnezi
  • Kaoline
  • Undecilenat zinku
  • Parfum

Press enter to search