Albanian English Italian
UNICO COMBO SPRAY

UNICO COMBO SPRAY

Unico Combo është një solucion i bazuar në vitaminë E, Betaglucan, oksid zinku, vaj çaji pemësh, Bisabolol, Centella Asiatica, Chlorhexidine, Arginine, Urea, me një veprim qetësues, pastrues dhe mbrojtës te lëkurës.

Ideale në rast të skuqjes dhe acarimit.

Ndihmon ribalancimin e ndryshimeve të lëkurës edhe në rastet e lëkurave të ndjeshme dhe të kuqërremëzuara, gërryerje të lehta, djegie të vogla, , probleme te lëkurës për shkak të ndryshimeve ulçerë-dystrofike, dermatiti ekzudues.

E vlefshme për higjienën e zonës së kërthizës në fëmijët dhe higjienën në zonën epikootomike proksimale në të rriturit.

Ndihmon për Lehtesuar qarkullimin e qelizave epidermale dhe për të neutralizuar rritjen mikrobiale në lëkurë.

E dobishme për të porsalindurit, sportistë, obeze

 

Perdorimi:

3 sprucime ne dite

 

Perberesit Kryesor:

  • Vitamine E
  • Betaglukonate
  • Monoksid zinku
  • Vaj I pemes se cajit
  • Arginine
  • Urea
  • Kloreksidine
  • Alfa Bisabolol
  • Centella Asiatica (Brahmi indian)

Press enter to search