Albanian English Italian
STERILVIT DK

STERILVIT DK

Sterilvit DK me DHA është një shtesë ushqimore e bazuar në DHA me vaj te algave te detit dhe vitamina A, D, E, K. Vitamina K kontribon në mpiksjen e gjakut normal.

 

Paketimi:

Shishe 15 ml

Rekomandohet marrja e 0,5 ml në ditë (doza e pikatores 0,5 ml).

 

Perqendrimi ne 0.5 ml i perberesve:

Sterilvit DK

 

Perberesit Kryesor                     Sasia

  • DHA nga vaji algave               25mg/ml
  • Vitamina D3                            10mcg/ml
  • Vitamina E                               8mg/ml
  • Vitamina A                               240mcg/ml
  • Vitamina K1               50mcg/ml

Press enter to search