Albanian English Italian
STERILVIT D3

STERILVIT D3

Flakon 15ml me pika * 400 UN VIT D3-0.5 ML

 

Indikimet:

  • Zhvillimin e kockave dhe dhembeve tek femijet
  • Perthithjen e kalciumit dhe fosforit
  • Parandalimin e dermatitit atopik, astmes, ekzemes infantile dhe rakitizmit te pjesshem
  • Parandalim te osteopenise se prematuritetit

 

Menyra e perdorimit:

  • Prematuret (pesha ne lindje me e vogel se 1500g) 0.5ml/dite
  • Prematuret (pesha ne lindje me e madhe se 1500g) 1ml/dite
  • Te poralindurit, femijet qe ushqehen me gji dhe femijet me te vegjel se 1 vjec 0.5ml/dite
  • Femijet mbi 1vjec 1ml/dite
  • Per tu marre pas ushqyerjes
  • Vitamine D3 10mcg/ml

Press enter to search