Albanian English Italian
STERILTUS

STERILTUS

Indikacionet:

  • Ne crregullime te ftohjes
  • Ekskretim te sekrecioneve bronkiale
  • Vepron ne rruget respiratore duke qetësuar mukozën orofaringeale

 

Steriltus® është një shtesë ushqimore e bazuar në:

Helichrysum, Myrtle, Plantain dhe Grindelia, te dobishme për të sjelle një veprim qetësues dhe zbutës të mukozës oro-faringoale dhe kordave zanore.

Myrtle, ka një efekt zbutes dhe kontribuon në rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe në mirembajtjen e hundës dhe fytit.

Plantain, permireson funksionimin e mukozave të traktit respirator.

Falë pranisë së vajrave thelbësorë të limonit ,portokallit dhe mjaltit , Steriltus® ka një shije të këndshme natyrisht është pa laktozë, pa gluten dhe pa konservues dhe mund të përdoret qe nga mosha 1 vjeç.

 

Perdorimi:

Rekamandohet te merret 10 ml, 2 herë në ditë, ose 20 ml një herë në ditë, në çdo kohë të ditës.

Tundeni para përdorimit.

 

Udhezimet:

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore dhe administrojeni me saktesi


Press enter to search