Albanian English Italian
STERILPEG

STERILPEG

Sterilpeg pluhur për perdorim të jashtëm oral, bazuar në Macrogol 3350

Sterilpeg mund të përdoret nga mosha 6 muajshe.

 

Format:

Bustina me 5g.

 

Një dozë e plotë përmban:

10g Macrogol 3350, i ndarë në 2 bustina prej 5g secili (gjysma doza).

 

Mënyra e përdorimit:

  • Nga 6 muaj deri në 2 vjet (deri në 12 kg): Gjysmë bustine (5g) 1 ose 2 herë në ditë e tretur ne 150 ml uje
  • Nga 2 në 11 vjet (nga 12 kg deri 20 kg): Nje bustine (10g) 1 ose 2 herë në ditë ne 125 ml uje
  • Mbi 11 vjec (ose> 20 kg) dhe të rriturit, nje bustine (10g) 1 deri në 3 herë në ditë.

 

Rekomandohet marrja e STERILPEG ndërmjet vakteve.

Perberesit: Macrogol 3350 (10g)


Press enter to search