Albanian English Italian
STERILFER®

STERILFER®

Integrator ushqimor i bazuar në hekur, me acid folik dhe vitaminë C.

 

Sterilfer® kontribuon:

Ne formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës

Transportimin e oksigjenit në trup

Rrit metabolizmin dhe energjine .

Kombinuar me acid folik, hekuri ndihmon në ruajtjen e sistemit imunitar dhe në rivendosjen e fuqisë dhe energjisë.

Formula Sterilfer®, e pasuruar me Vitamin C, ndihmon në maksimizimin e absorbimit të hekurit.

Sterilfer® është i dobishëm në rastet e mungesës së hekurit, siç është rritja e shpejtë e foshnjave, shtatzënia, laktacioni, aktivitetit te lartë fizik dhe mendor.

 

Paketimi:

Flakon me pika orale në një shishe 15 ml

 

Perdorimi:

  • Rekomandohet marrja e 1 pikë / kg në ditë, deri në një maksimum prej 30 pika.
  • Në shtatzëni rekomandohet të merrni 22 pika në ditë; në lactation 8 pika në ditë.
  • Një pikë Sterilfer® përmban 1 mg hekuri, 4 mg vitaminë C dhe 13 μg acid folik.

 

Perberesit Kryesor:

  • Hekur 30mg/30 pika
  • Vitamine C 120mg/30pika
  • Acid folik 390ng/30pika

Press enter to search